W

Honors
To previous page

Google ad banners

Opvallen in een digitaal landschap is niet makkelijk. Daar heb je onderscheidend beeldmateriaal voor nodig.

Google ad banners

Google display advertising is een slimme manier om onder de aandacht te komen van een breed publiek. Maar om dit publiek vervolgens aan je te binden, heb je steengoede advertentiebanners nodig. Een strak design en pakkende boodschap, afgestemd op jouw merk. Zo creëren we beleving.

Design en beleving

Een goede advertentieset moet clicks opleveren. Je publiek stelt hoge eisen aan online content, zeker als het om advertenties gaat. Het is daarom belangrijk om design, boodschap en call-to-action perfect op elkaar af te stemmen. Hierin maken we de juiste keuzes om je merk zo effectief mogelijk in beeld te brengen.

Statische banners

Met een set statische banners breng je jouw boodschap concreet onder de aandacht van je publiek. Hierin is het belangrijk dat het kleurgebruik, de tekst en je logo herkenbaar zijn. Zo val je op.

Dynamische banners

Google stelt je in staat ook met bewegend beeld onder de aandacht te komen. Met dynamische banners, ook wel HTML5 banners, geef je echt inhoud aan je boodschap. Dit type banner valt met bewegende elementen extra op. Voeg hyperpersonalisatie toe, en je bereikt je publiek zo doeltreffend mogelijk.

Video banners

In-banner video ads zetten de nieuwe standaard voor online adverteren op Google. Deze advertenties combineren video met traditionele banners. In plaats van een statische afbeelding tonen ze een korte video. Dit trekt meteen de aandacht en houdt gebruikers geboeid. Het resultaat? Hogere klikfrequenties en een sterke merkbeleving.

Studio Vibe — your experience partner

Ben je op zoek naar sterke advertentiebanners die je verhaal vertellen? Of wil je meer weten over hoe we de mix van creativiteit en tech inzetten voor een totaalervaring? Neem contact met ons op, dan nemen we je mee in onze wereld.

Our projects

We bring the right mix of creativity to the table so brands can scale sustainably.

collaborate with us
Ben jij op zoek naar meer beleving voor jouw merk of bedrijf? Challenge ons met jouw project en laat je verrassen!
vibe

    By clicking the Submit button you agree to our Privacy Policy terms.