W

Honors
To previous page

Slim samenwerken in de zorg

Een frisse branding die innovatie en toegankelijkheid in de zorgsector belichaamt en bevordert

Wat hebben wij gedaan

Design | Development | Website

Introductie

Voor "Slim Samenwerken in de Zorg" hebben we een compleet nieuwe brand gecreëerd die frisheid en innovatie uitstraalt. Met een subtiele knipoog naar de bestaande kleuren, hebben we een visuele identiteit ontwikkeld die zowel inspirerend als uitnodigend is. Dit weerspiegelt het innovatieve karakter van het evenement en benadrukt het belang van samenwerking in de zorgsector.

Uitdaging

Het hoofddoel was een branding die zowel vernieuwend als vertrouwd voelt.

Het hoofddoel was een branding die zowel vernieuwend als vertrouwd voelt. We stonden voor de taak om een complex onderwerp als digitale samenwerking in de zorg toegankelijk en aantrekkelijk te maken. Door een balans te vinden tussen innovatie en de gele herkenbaarheid, hebben we een branding ontwikkeld die zowel de essentie van Topicus weerspiegelt als een nieuwe richting inslaat voor 'Slim Samenwerken in de Zorg'.

Impact

Het resultaat is een sterkere dialoog en samenwerking binnen de sector

Onze bijdrage heeft geleid tot een krachtige lancering van het evenement, met een duidelijke en aantrekkelijke branding die bijdraagt aan de missie om digitale transformatie in de zorg te bevorderen. Het resultaat is een sterkere dialoog en samenwerking binnen de sector, aangewakkerd door een merkidentiteit die staat voor vernieuwing en verbinding.

collaborate with us
Ben jij op zoek naar meer beleving voor jouw merk of bedrijf? Challenge ons met jouw project en laat je verrassen!
vibe

    By clicking the Submit button you agree to our Privacy Policy terms.

    Our site uses cookies to optimize content and improve platform performance. By continuing using website – you agree that the website can set cookies on your browser. For more information please visit the page privacy policy

    Agree Reject