W

Honors

Techfeast

Een consistent merk door het doorvoeren van de gehele huisstijl in alle uitingen

Wat hebben wij gedaan

3D visuals | Animatie | Animation | Brandbook | Branding | Design | Video | Video

Uitdaging

We moesten ervoor zorgen dat deze combinatie naadloos zou samenkomen en een boeiende en innovatieve beleving zou bieden aan het publiek

Onze uitdaging lag in het creëren van een boeiende en gedenkwaardige ervaring op het Techfeast, waarbij we het rijke historische verleden van Deventer en de Vikingcultuur verbonden met de moderne wereld van technologie. Het was belangrijk om de perfecte balans te vinden tussen het historische erfgoed en de futuristische tech-elementen, en dit te vertalen naar een visueel aantrekkelijke en meeslepende presentatie.

Oplossing

We hebben een consistente en herkenbare visuele stijl gecreëerd die de aandacht trok en de interesse wekte van het publiek.

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we een unieke visuele identiteit ontwikkeld voor het evenement, waarbij we gebruik hebben gemaakt van een opvallend 3D-karakter dat zowel het historische als het technologische aspect vertegenwoordigt. Door dit karakter te integreren in verschillende uitingen, zoals visuals, graphics en andere communicatiemiddelen, hebben we een consistente en herkenbare visuele stijl gecreëerd die de aandacht trok en de interesse wekte van het publiek.

Quote

Jullie hebben een hele mooie invulling gegeven aan de keywords inspire, activate, demonstrate & experience. Zo heb ik het ook ervaren! Mooi om te laten zien hoe veelzijdig en gaaf werken in de techniek kan zijn.

Resultaat

Het resultaat was een adembenemende en meeslepende beleving op het Techfeast. Het gebruik van het 3D-karakter in de visuele identiteit zorgde voor een unieke en dynamische presentatie die de bezoekers betrok en intrigeerde. De combinatie van het historische erfgoed en de moderne technologie creëerde een spannende sfeer en trok veel belangstelling. Het Techfeast werd een succesvol evenement waarbij de bezoekers werden ondergedompeld in een wereld waar oud en nieuw samenkomen.

collaborate with us
Ben jij op zoek naar meer beleving voor jouw merk of bedrijf? Challenge ons met jouw project en laat je verrassen!
vibe

    By clicking the Submit button you agree to our Privacy Policy terms.

    Our site uses cookies to optimize content and improve platform performance. By continuing using website – you agree that the website can set cookies on your browser. For more information please visit the page privacy policy

    Agree Reject