W

Honors

Snelle

Visuals AFAS

Wat hebben wij gedaan

  • Animation
  • Photography
  • TECH

Uitdaging

Concerten naar een hoger niveau met meeslepende visuals

Snelle en zijn band zochten naar een creatief concept om hun concerten in AFAS en LOTTO arena naar een hoger niveau te tillen en het publiek een meeslepende ervaring te bieden. De uitdaging was om indrukwekkende visuals te creëren die op een 40 meter breed scherm achter de band getoond konden worden, en zo voor extra beleving van de show te zorgen.

Oplossing

Betoverende beelden die samensmelten met muziek

Om aan de uitdaging te voldoen, hebben we een creatief concept ontwikkeld dat nauw aansluit bij de muziek en stijl van Snelle en zijn band. We hebben op maat gemaakte visuals ontworpen die perfect samengaan met de muziek en emoties van de optredens. De visuals werden geprojecteerd op het 40 meter brede scherm achter de band, waardoor een extra dimensie aan de concerten werd toegevoegd.

Resultaat

Een onvergetelijke concertbeleving

Door onze samenwerking met Snelle en zijn team, zijn de visuals ontstaan die hebben bijgedragen aan een unieke en meeslepende ervaring voor het publiek tijdens de shows in AFAS Live en de LOTTO arena. De visuals waren een perfecte aanvulling op de muziek en het podiumontwerp, waardoor het totaalplaatje van de show compleet was en het publiek werd betrokken bij de sfeer en energie van de muziek. Het resultaat was een succesvolle show met een onvergetelijke ervaring voor het publiek en een tevreden artiest en management.

collaborate with us
Ben jij op zoek naar meer beleving voor jouw merk of bedrijf? Challenge ons met jouw project en laat je verrassen!
vibe

    By clicking the Submit button you agree to our Privacy Policy terms.

    Our site uses cookies to optimize content and improve platform performance. By continuing using website – you agree that the website can set cookies on your browser. For more information please visit the page privacy policy

    Agree Reject