W

Honors

Qogni

Totale merkbeleving met strategische diepgang en visuele pracht.

Wat hebben wij gedaan

Introductie

Qogni Technologies onderging een grootschalige rebranding om hun kernwaarden te versterken en een onvergetelijke gebruikerservaring te bieden. Geïnspireerd door het DISC-profiel, hebben we een innovatieve en visueel aantrekkelijke transformatie gecreëerd die aansluit bij hun missie om brein- en lichaamsgezondheid te bevorderen.

Challenge

Holistische merkbeleving en geoptimaliseerde app-ervaring creëren

Qogni wilde hun merkidentiteit versterken en een consistente, meeslepende ervaring bieden. Daarnaast was er behoefte aan een vernieuwde app die gebruikers een intuïtieve en boeiende ervaring biedt. Door diepgaand onderzoek naar hun kernwaarden, doelgroep en markttrends, hebben we een totaalbeleving gecreëerd die zowel visueel als functioneel indruk maakt.

Impact

Versterk merkidentiteit en optimaliseer app voor ultieme UX

Onze aanpak resulteerde in een transformatie die het merk naar een hoger niveau tilt en de app-ervaring aanzienlijk verbetert. Door een naadloze integratie van UI en UX, gecombineerd met een vernieuwde merkidentiteit, hebben we niet alleen de betrokkenheid vergroot, maar ook de perceptie van Qogni als marktleider in gezondheidstechnologie versterkt.

collaborate with us
Ben jij op zoek naar meer beleving voor jouw merk of bedrijf? Challenge ons met jouw project en laat je verrassen!
vibe

    By clicking the Submit button you agree to our Privacy Policy terms.

    Our site uses cookies to optimize content and improve platform performance. By continuing using website – you agree that the website can set cookies on your browser. For more information please visit the page privacy policy

    Agree Reject