W

Honors

Orka

Een zelf in-house ontwikkeld product

Wat hebben wij gedaan

  • Animation
  • Video

Uitdaging

Een zelf in-house ontwikkeld product

Het ontwikkelen van een nieuw creatief concept dat voldoet aan de huidige Coronaregels en het succesvol pitchen van dit idee aan investeerders.

Oplossing

Op zoek naar investeerders

We hebben een team van experts samengesteld en zijn aan de slag gegaan met het ontwikkelen van het ORKA concept. Door gebruik te maken van eigen 3D printers hebben we verschillende modellen ontworpen en getest om uiteindelijk tot een werkend prototype te komen. We hebben vervolgens een investeringspitch gemaakt en deze succesvol gepresenteerd aan de investeerders van Dragons Den.

Resultaat

Een investering van 1 miljoen euro

Het ORKA concept heeft een investering van 1 miljoen euro opgehaald en wordt inmiddels succesvol gebruikt op diverse locaties. Het concept heeft bijgedragen aan de strijd tegen het Coronavirus door het mogelijk te maken om bidons Coronaproof te vullen en daarmee de verspreiding van het virus te voorkomen. Onze in-house ontwikkeling van het concept heeft bewezen dat we in staat zijn om innovatieve oplossingen te bedenken en te realiseren.

collaborate with us
Ben jij op zoek naar meer beleving voor jouw merk of bedrijf? Challenge ons met jouw project en laat je verrassen!
vibe

    By clicking the Submit button you agree to our Privacy Policy terms.

    Our site uses cookies to optimize content and improve platform performance. By continuing using website – you agree that the website can set cookies on your browser. For more information please visit the page privacy policy

    Agree Reject