W

Honors

Lappset

Een uniforme en krachtige merkidentiteit creëren met foto en video content.

Wat hebben wij gedaan

  • TECH
  • Video

Uitdaging

Een effectieve manier om hun innovatieve, technologie-gedreven speeltoestellen te promoten

Yalp zocht naar een effectieve manier om hun innovatieve, technologie-gedreven speeltoestellen te promoten en de interesse van hun doelgroep te wekken. De uitdaging was om pakkende en inspirerende content te creëren die de unieke eigenschappen van de producten benadrukte en tegelijkertijd de jeugd motiveerde om naar buiten te gaan en te spelen. Yalp wilde hun merk versterken en hun aanwezigheid op verschillende platformen, zoals sociale media, brochures en de website, verbeteren.

Oplossing

Een uniforme en krachtige merkidentiteit creëren

Studio Vibe, met zijn jonge en gepassioneerde team, bood de perfecte match voor Yalp. We hebben productvideo's en bijpassende fotografie ontwikkeld voor elk van Yalp's producten om een uniforme en krachtige merkidentiteit te creëren. Onze oplossing combineerde de nieuwste technologieën en creatieve ideeën om meeslepende en boeiende content te produceren. We hebben ervoor gezorgd dat de visuele elementen zowel de functionaliteit van de speeltoestellen als de aantrekkingskracht ervan op de jeugd benadrukten. De content werd zorgvuldig geoptimaliseerd voor gebruik op verschillende platformen, zoals sociale media, brochures en de website.

Resultaat

De succesvolle campagnes weerspiegelde de synergie tussen Studio Vibe's creatieve talent en Yalp's innovatieve producten

De samenwerking tussen Studio Vibe en Yalp leidde tot een verbeterde merkbeleving en een grotere betrokkenheid van de doelgroep. De aansprekende productvideo's en fotografie wisten op een subtiele en authentieke manier de aandacht van de doelgroep te trekken en hen uit te nodigen om de speeltoestellen te gaan gebruiken. Dankzij de nieuwe visuele content konden Yalp's sociale media-accounts, drukwerk en website een breder publiek aanspreken en de interesse in hun producten op een organische manier vergroten. De succesvolle campagnes weerspiegelde de synergie tussen Studio Vibe's creatieve talent en Yalp's innovatieve producten, wat leidde tot een positieve impact op zowel de zichtbaarheid als de groei van het bedrijf.

collaborate with us
Ben jij op zoek naar meer beleving voor jouw merk of bedrijf? Challenge ons met jouw project en laat je verrassen!
vibe

    By clicking the Submit button you agree to our Privacy Policy terms.

    Our site uses cookies to optimize content and improve platform performance. By continuing using website – you agree that the website can set cookies on your browser. For more information please visit the page privacy policy

    Agree Reject