W

Honors

Hyundai

Hyundai's Fashion Future: Visual experience met 3d en muziek

Wat hebben wij gedaan

  • Animation
  • Design
  • Video

Uitdaging

Het creëren van visuals die niet alleen de essentie van Jeremy's ontwerpen vangen

Toen TC Productions in samenwerking met Hyundai ons vroeg om hun Re:Style-initiatief te visualiseren, sprongen we uiteraard op de kans. Dit ging niet alleen over het showen van kleding – het was een verhaal van mode, duurzaamheid en toekomst verpakt in één. Onze uitdaging? Om dit verhaal te visualiseren met visuals en muziek die net zo baanbrekend zijn als het concept zelf. We wilden iets maken dat niet alleen in het oog springt, maar echt een beleving creëert.

3D renders

Een verbeelding van de toekomst van mode - waar duurzaamheid en stijl samensmelten.

Onze benadering voor de 3D-renders was gericht op het vastleggen van de unieke combinatie van mode en duurzaamheid. We creëerden gedetailleerde visualisaties die de gerecyclede materialen van Hyundai's auto's tot leven brachten in de vorm van haute couture. Door middel van high-end 3D-technieken en artistieke interpretatie, hebben we elk kledingstuk uit de collectie tot in de fijnste details gevisualiseerd. Deze renders waren niet alleen een showcase van esthetische finesse, maar ook een verbeelding van de toekomst van mode - waar duurzaamheid en stijl samensmelten.

Experience

Onze content werd niet alleen breed gedeeld, maar initieerde ook gesprekken over duurzaamheid in de mode-industrie.

De show was een ware zintuigelijke trip. Elk moment was doordrenkt met een mix van haarscherpe visuals en subtiel afgestemde beats en SFX, die samen een vibe creëerden die je bijna kon aanraken. Stap binnen in deze wereld, en je werd meteen meegenomen op een reis door een fusion van mode en toekomstvisie. De 3D-renders brachten de collectie van Jeremy Scott tot leven, waarbij elk stuk niet alleen te zien, maar ook te 'voelen' was door de dynamische lichtspelen en geluiden die de ruimte vulden. Het publiek werd meegenomen in een verhaal van innovatie en duurzaamheid, een toekomst waar mode meer is dan wat je draagt – het is een statement, een beweging. Van het zachte gefluister van stoffen tot het energieke ritme van de show, elke seconde was een showcase van hoe mode, technologie en kunst kunnen samensmelten tot een onvergetelijke ervaring.

Online Zichtbaarheid

Likes, shares, comments, een online een golf van enthousiasme.

De reacties online? Overweldigend. De visuals met ieder zijn eigen sound effect hebben de essentie van Re:Style gevangen en overal verspreid. Likes, shares, comments – je noemt het maar. Mensen praatten niet alleen over de kleding, maar ook over het grotere plaatje: mode die bijdraagt aan een duurzamere wereld.

collaborate with us
Ben jij op zoek naar meer beleving voor jouw merk of bedrijf? Challenge ons met jouw project en laat je verrassen!
vibe

    By clicking the Submit button you agree to our Privacy Policy terms.

    Our site uses cookies to optimize content and improve platform performance. By continuing using website – you agree that the website can set cookies on your browser. For more information please visit the page privacy policy

    Agree Reject