W

Honors

HePie

Positionering en ontwikkeling van nieuw merk

Wat hebben wij gedaan

  • Design
  • Photography
  • Video

Uitdaging

Hé Pie's Ambitie voor Groei & Jongere Doelgroep

Bakkerij de Haas, bekend van Limburgia wilde met Hé Pie een jongere doelgroep aantrekken en de volgende stap zetten in hun groei. Ze zochten een frisse en eigentijdse benadering die hun ambachtelijke achtergrond combineerde met de huidige markttrends. De uitdaging was om een nieuwe merkidentiteit en huisstijl te ontwikkelen die zowel de rijke geschiedenis van de bakkerij als hun vernieuwende assortiment klein gebak in diverse kleuren en smaken omarmde.

Oplossing

Merkherpositionering & Coole Huisstijl

Na diverse creatieve sessies hebben we een volledig nieuwe merkidentiteit en benaming voor Hé Pie ontwikkeld. We hebben de huisstijl doorgevoerd in fotografie, winkelinrichting, verpakkingen en websitevormgeving, en een huisstijlhandboek samengesteld om de consistente uitstraling te waarborgen. We hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe merkidentiteit de ambachtelijke traditie van Bakkerij de Haas eer aan doet, terwijl het ook een jongere doelgroep aanspreekt met zijn hedendaagse uitstraling.

Resultaat

Groeiende Aantrekkingskracht & Sterk Merk

De vernieuwde merkidentiteit en huisstijl van Hé Pie hebben geleid tot een sterkere aantrekkingskracht op de jongere doelgroep. De combinatie van traditioneel vakmanschap en hedendaagse trends in de uitstraling van het merk heeft hun positie in de markt versterkt. De nieuwe huisstijl, die in alle uitingen en verkooppunten wordt doorgevoerd, zorgt voor een consistente en herkenbare merkbeleving. Dit heeft bijgedragen aan de groei van Hé Pie en heeft het merk geholpen om zich verder te ontwikkelen als een innovatieve speler in de markt van ambachtelijk gebak.

collaborate with us
Ben jij op zoek naar meer beleving voor jouw merk of bedrijf? Challenge ons met jouw project en laat je verrassen!
vibe

    By clicking the Submit button you agree to our Privacy Policy terms.

    Our site uses cookies to optimize content and improve platform performance. By continuing using website – you agree that the website can set cookies on your browser. For more information please visit the page privacy policy

    Agree Reject