W

Honors
To previous page

Anne-marie Wonen

Een omzetverhoging door meer beleving in de webshop

Wat hebben wij gedaan

  • Design
  • Video

Uitdaging

Hoe konden we de klant online dezelfde ervaring geven als in de fysieke winkel?

Anne-Marie Wonen, een woonwinkel uit Holten, staat bekend om de persoonlijke aandacht die ze aan hun klanten geven. Het was echter lastig om deze persoonlijke touch over te brengen naar de website. Hoe konden we de klant online dezelfde ervaring geven als in de fysieke winkel?

Oplossing

Zo creëren we een extra laag in de webshop en kunnen klanten toch de persoonlijke touch

We hebben een nieuwe website met webshop gebouwd en een uniek concept bedacht om de persoonlijke aandacht van Anne-Marie Wonen online over te brengen. We hebben een soort lookbook idee ontwikkeld, waarbij klanten vanuit sfeerfoto's producten kunnen bekijken en bestellen. Zo creëren we een extra laag in de webshop en kunnen klanten toch de persoonlijke touch van Anne-Marie Wonen ervaren tijdens het online shoppen.

Resultaat

Heeft gezorgd voor een stijging in online verkopen

Het nieuwe concept van de webshop van Anne-Marie Wonen is goed ontvangen door klanten en heeft gezorgd voor een stijging in online verkopen. Het is nu makkelijker voor klanten om producten te vinden die bij hun stijl passen en tegelijkertijd de persoonlijke touch van de woonwinkel te ervaren.

collaborate with us
Ben jij op zoek naar meer beleving voor jouw merk of bedrijf? Challenge ons met jouw project en laat je verrassen!
vibe

    By clicking the Submit button you agree to our Privacy Policy terms.

    Our site uses cookies to optimize content and improve platform performance. By continuing using website – you agree that the website can set cookies on your browser. For more information please visit the page privacy policy

    Agree Reject