W

Honors

Services

Een team van creatives, klaar om jouw ambities en ideeën tot leven te brengen.

Experiences

Wij creëren verbinding tussen mens en merk, gewoon met vet werk.

We combineren visual experiences en cutting-edge tech om jouw merk te laten opvallen en te connecten met jouw doelgroep.

365

Days to create experiences

25

Years of experience

10

Team members

Use design

Design is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Onze ontwerpen zorgen voor een sterke visuele uitstraling die aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Of het nu gaat om een nieuw logo, verpakking of website, onze ontwerpen zijn altijd origineel, doordacht en effectief. Onze ontwerpers werken nauw samen met jou om tot een ontwerp te komen dat niet alleen sick is, maar ook past bij jouw merk en doelgroep. Bij studio vibe staat design centraal in alles wat we doen en we streven ernaar om jouw merk next-level te brengen met onze creatieve oplossingen.

Hoewel de digitale wereld een grote rol speelt, blijft drukwerk een waardevol medium om je merk te promoten en een blijvende indruk te maken. Wij bieden hoogwaardige drukwerkoplossingen die jouw merkidentiteit ondersteunen en een tastbare impact hebben op je doelgroep.

Lees meer

Wij ontwerpen aantrekkelijke en doelgerichte banners die de aandacht van je doelgroep trekken en je advertentiecampagnes effectiever maken.

Lees meer

Wij ontwerpen op maat gemaakte banners die perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit en de boodschap die je wilt overbrengen.

Lees meer

Een uitstekende gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI) zijn cruciaal voor het succes van je digitale producten. Ons UX/UI team ontwerpt intuïtieve en aantrekkelijke interfaces die gebruikersgemak en tevredenheid bevorderen.

Lees meer

Een stijlvolle en gebruiksvriendelijke website is essentieel voor het succes van je online aanwezigheid.

Lees meer

Grafisch ontwerp is een krachtige tool om je merkboodschap over te brengen en je doelgroep te bereiken. Onze getalenteerde grafisch ontwerpers creëren visuele communicatie die opvalt en je merkidentiteit versterkt.

Lees meer

Wij ondersteunen je bij deze transitie door een vernieuwde merkidentiteit te ontwikkelen die jouw evolutie weerspiegelt en je in staat stelt om te blijven groeien.

Lees meer

Een sterk merk opbouwen is cruciaal voor succes. Ons branding team helpt je bij het creëren van een unieke en herkenbare merkidentiteit die jouw bedrijf onderscheidt en een blijvende indruk maakt op je doelgroep.

Lees meer

Use video

Met video zijn wij in staat om emoties en verhalen op een directe en visuele manier over te brengen. Met het prikkelen van zintuigen brengen we een merk of product tot leven op een manier die tekst en afbeeldingen niet kunnen evenaren. Onze video-diensten variëren van het ontwikkelen van creatieve concepten tot de productie van professionele en gepolijste video's. Of het nu gaat om promotiemateriaal, productvideo's of bedrijfsfilms, ons getalenteerd en ervaren team staat klaar om de visie van onze klanten te realiseren en hen te helpen opvallen in een zee van content.

Livestreams en podcasts bieden een intieme en directe manier om contact te maken met je publiek. Wij bieden hoogwaardige productie en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw livestream of podcast een professionele en boeiende ervaring biedt voor je kijkers en luisteraars.

Lees meer

Een opvallende en creatieve videoclip kan een nummer tot leven brengen en de luisteraar een visuele ervaring bieden die de muziek aanvult. Wij creëren unieke en meeslepende videoclips die jouw muziek ondersteunen en je artistieke visie tot uitdrukking brengen.

Lees meer

Werken bij video’s zijn een effectief middel om potentiële werknemers een kijkje te geven in jouw bedrijfscultuur en de unieke aspecten van werken bij jouw organisatie te tonen. Wij creëren authentieke en aantrekkelijke video’s die talent aanspreken en laten zien waarom jouw bedrijf een geweldige plek is om te werken.

Lees meer

Social media content video’s zijn essentieel om je merk te promoten en je online aanwezigheid te vergroten. Wij creëren boeiende, shareable en platform-specifieke video’s die je doelgroep aanspreken en je merk op een authentieke en effectieve manier presenteren.

Lees meer

Een aftermovie is de perfecte manier om de energie en sfeer van een evenement vast te leggen en te delen met je doelgroep. Wij creëren meeslepende en dynamische aftermovies die de hoogtepunten van jouw evenement presenteren en je publiek enthousiast maken voor toekomstige gebeurtenissen.

Lees meer

Een bedrijfsvideo is een krachtig hulpmiddel om jouw merkverhaal, visie en waarden over te brengen. Wij creëren boeiende en authentieke bedrijfsvideo’s die een emotionele connectie met je doelgroep opbouwen en hen een beter begrip geven van jouw bedrijf.

Lees meer

Een productlancering is een cruciaal moment voor elk bedrijf. Een meeslepende productlaunch video zorgt ervoor dat jouw product opvalt en je doelgroep enthousiast maakt, terwijl het de unieke kenmerken en voordelen van je product presenteert.

Lees meer

Use animation

We hebben een enorme passie voor animatie en het creëren van visuele verhalen. Met onze animatiedienst brengen we jouw boodschap tot leven door middel van geanimeerde illustraties, 2D- en 3D-animaties en motion graphics. We vereenvoudigen complexe ideeën en brengen abstracte concepten tot leven. Verweven in video voor een next-level beleving of opzichzelfstaand. Of het nu gaat om een explainer video, social media content of een volledige animatieserie, ons team van creatieve experts zorgt ervoor dat jouw boodschap op een unieke en visueel aantrekkelijke manier wordt overgebracht.

Logo animaties brengen jouw merkidentiteit tot leven met een unieke en dynamische visuele ervaring. Ze zorgen voor een blijvende indruk en versterken de herkenbaarheid en waarde van jouw merk.

Lees meer

3D-animatie biedt een meeslepende en realistische visuele ervaring die je verhaal tot leven brengt en je doelgroep diep betrokken houdt. Het creëert een indrukwekkende en memorabele ervaring die de waarde van je merk, product of dienst kan versterken.

Lees meer

HTML5 banners zijn interactieve en responsieve advertenties die je online marketingcampagnes naar een hoger niveau tillen. Ze bieden een dynamische en boeiende ervaring die de aandacht van je doelgroep trekt en hen aanspoort tot actie.

Lees meer

Explainer animaties zijn een uitstekend hulpmiddel om complexe concepten, processen of producten op een eenvoudige en begrijpelijke manier uit te leggen. Ze zorgen voor een betere informatieoverdracht en helpen je doelgroep snel te informeren en te overtuigen.

Lees meer

Bedrijfsanimaties zijn een effectieve en visueel aantrekkelijke manier om jouw bedrijf, producten of diensten te presenteren. Ze helpen complexe ideeën eenvoudig over te brengen en kunnen de aandacht van je doelgroep trekken en vasthouden.

Lees meer

Use TECH

Studio VIBE erkent het belang van het bijblijven van de nieuwste trends op het gebied van branding en technologie. Door voortdurend te ontdekken, creëren en experimenteren, kan Studio VIBE unieke en krachtige visuele ervaringen leveren die merken en diensten helpen zich aan te passen aan de veranderende wereld.

3D printen is een innovatieve technologie die het mogelijk maakt om driedimensionale objecten te creëren vanuit een digitaal bestand. Deze baanbrekende techniek biedt tal van voordelen, zoals snellere productietijden.

Lees meer

Drone technologie biedt een geheel nieuw perspectief op de wereld om ons heen en stelt ons in staat om verbluffende luchtfoto’s en video’s te maken. Drones kunnen worden ingezet voor tal van toepassingen, zoals inspecties, landmeten, en het creëren van visueel indrukwekkende content.

Lees meer

Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) bieden meeslepende en interactieve ervaringen die de manier waarop we communiceren, leren en werken transformeren. Deze technologieën bieden nieuwe en opwindende mogelijkheden om je doelgroep te bereiken en te betrekken.

Lees meer

Artificial Intelligence (AI) biedt krachtige en adaptieve oplossingen om complexe problemen op te lossen en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het helpt bij het automatiseren van taken, verbeteren van de efficiëntie en het creëren van gepersonaliseerde ervaringen voor je doelgroep.

Lees meer

Beamer projecties bieden een meeslepende en grootschalige visuele ervaring die je boodschap effectief overbrengt en je publiek betrokken houdt. Het maakt gebruik van hoogwaardige projectietechnologie om indrukwekkende beelden te creëren die de aandacht trekken en vasthouden.

Lees meer

Our site uses cookies to optimize content and improve platform performance. By continuing using website – you agree that the website can set cookies on your browser. For more information please visit the page privacy policy

Agree Reject