Home | Cases | Westfalen medical
Veelzijdige content creëren voor diverse toepassingen
Wat hebben wij gedaan
Fotografie  |  Video

Westfalen medical

Een effectieve manier om hun merkidentiteit te versterken en een consistente visuele stijl te creëren voor hun communicatiekanalen.
Westfalen Medical zocht naar een effectieve manier om hun merkidentiteit te versterken en een consistente visuele stijl te creëren voor hun communicatiekanalen. Ze hadden behoefte aan content die veelzijdig en inzetbaar was voor verschillende doeleinden, zoals hun website, social media en vacatures. Het doel was om content te creëren die zowel het imago van het bedrijf versterkte als de aandacht van de doelgroep trok op verschillende platforms
Een uitgebreide bibliotheek met visuele content die op verschillende manieren kon worden ingezet.
Studio Vibe heeft Westfalen Medical geholpen met het ontwikkelen van een contentbank, bestaande uit een nieuwe brandfilm, fotografie en social media snippets. De nieuwe brandfilm vertelt het verhaal van Westfalen Medical op een meeslepende manier, waarbij de kernwaarden en diensten van het bedrijf worden benadrukt. De fotografie en social media snippets zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van Westfalen Medical op het gebied van website, social media en vacatures. Hierdoor kreeg het bedrijf toegang tot een uitgebreide bibliotheek met visuele content die op verschillende manieren kon worden ingezet.
Leidde tot een hogere betrokkenheid en een positieve impact op de groei van het bedrijf.
De samenwerking tussen Studio Vibe en Westfalen Medical leidde tot een versterkte merkidentiteit en een grotere betrokkenheid van de doelgroep. De contentbank bood Westfalen Medical de mogelijkheid om hun communicatiekanalen effectief en consistent in te richten met aantrekkelijke visuele content. Dankzij de nieuwe brandfilm, fotografie en social media snippets kon het bedrijf een breder publiek bereiken en hun zichtbaarheid op verschillende platforms vergroten. De veelzijdige content zorgde ervoor dat Westfalen Medical beter kon inspelen op de behoeften van hun doelgroep, wat uiteindelijk leidde tot een hogere betrokkenheid en een positieve impact op de groei van het bedrijf.
Home | Cases | Westfalen medical