Home | Cases | Traffic Today
Een consistent merk door het doorvoeren van de gehele huisstijl in alle uitingen.
Wat hebben wij gedaan

Traffic Today

Fragmented Branding
Traffic Today, een online marketingbureau, had te maken met een gefragmenteerde huisstijl en een gebrek aan consistentie in hun visuele uitingen. Dit resulteerde in een verwarrende merkidentiteit en bemoeilijkte effectieve communicatie met hun doelgroep. De uitdaging was om een samenhangende en herkenbare visuele identiteit te creëren die zowel de professionaliteit als de expertise van Traffic Today zou uitstralen.
Huisstijlhandboek voor Consistentie & Herkenbaarheid
Om Traffic Today's huisstijlprobleem op te lossen, heeft Studio VIBE een uitgebreid huisstijlhandboek ontwikkeld. Dit handboek bevat richtlijnen voor het gebruik van logo's, kleuren, lettertypen en andere visuele elementen om ervoor te zorgen dat alle uitingen consistent en herkenbaar zijn. Het huisstijlhandboek biedt Traffic Today een solide basis voor al hun communicatie en marketingmaterialen, zodat hun merk op een eenduidige en aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd.
Traffic Today's Stralende Transformatie
De vernieuwde merkidentiteit van Traffic Today weerspiegelt hun expertise en professionaliteit als online marketingbureau. Dankzij het huisstijlhandboek van Studio VIBE heeft Traffic Today nu een samenhangende en krachtige uitstraling in al hun uitingen. Dit zorgt ervoor dat het merk beter resoneert bij hun doelgroep en een positieve, blijvende indruk achterlaat. Door het bewaken en doorvoeren van de nieuwe huisstijl in al hun communicatie, helpt Studio VIBE Traffic Today om hun merk sterker en herkenbaarder te maken in de concurrerende markt.
Ben jij op zoek naar meer beleving voor jouw merk of bedrijf? Challenge ons met jouw project en laat je verassen!
By clicking the Submit button you agree to our Privacy Policy terms.
Loqed smartlock
Branding & Video
Home | Cases | Traffic Today