Home | Cases | Sportmonks
Een consistent merk door het doorvoeren van de gehele huisstijl in alle uitingen.
Wat hebben wij gedaan

Sportmonks

Sportmonks Groeispurt & Professionalisering
Sportmonks, een bedrijf gespecialiseerd in snelle en betrouwbare sportdata en API's, wilde een volgende stap maken en doorgroeien. Echter, hun bestaande huisstijl was te speels en straalde onvoldoende professionaliteit uit om hun groeiambities te ondersteunen. De uitdaging was om een frisse, volwassen en aantrekkelijke huisstijl te ontwikkelen die het bedrijf zou helpen om te groeien en zichzelf te positioneren als een toonaangevende speler in de markt.
Creatieve Sessies & Een Nieuwe Huisstijl
Studio VIBE organiseerde een lange creatieve sessie met het volledige projectteam van Sportmonks om hun visie en doelen te begrijpen. Na deze diepgaande samenwerking hebben we een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld die de gewenste professionaliteit en volwassenheid uitstraalt. Er is ook een compleet nieuw huisstijlhandboek samengesteld om ervoor te zorgen dat alle visuele uitingen van Sportmonks consistent en herkenbaar zijn.
Een Consistent & Professioneel Merk Resultaat
De nieuwe huisstijl die Studio VIBE voor Sportmonks heeft gecreëerd, heeft een enorme impact gehad op hun merkidentiteit. De professionele en volwassen uitstraling is nu doorgevoerd in al hun uitingen, zoals de website, illustraties, animatievideo's, hoodies, en nog veel meer. Dit heeft geleid tot een consistente en herkenbare merkervaring voor hun doelgroep en partners. Als gevolg hiervan is Sportmonks beter gepositioneerd om hun groeiambities te realiseren en zichzelf te onderscheiden als een toonaangevende speler in de sportdata- en API-industrie. Studio VIBE blijft hun huisstijl bewaken en zorgt voor een naadloze integratie in al hun communicatie en marketingmaterialen.
Ben jij op zoek naar meer beleving voor jouw merk of bedrijf? Challenge ons met jouw project en laat je verassen!
By clicking the Submit button you agree to our Privacy Policy terms.
Loqed smartlock
Branding & Video
Home | Cases | Sportmonks