Home | Cases | Snelle
Een extra dimensie aan muziek door custom visuals
Wat hebben wij gedaan
3D visuals  |  Animatie  |  concept

Snelle

Concerten naar een hoger niveau met meeslepende visuals
Snelle en zijn band zochten naar een creatief concept om hun concerten in AFAS en LOTTO arena naar een hoger niveau te tillen en het publiek een meeslepende ervaring te bieden. De uitdaging was om indrukwekkende visuals te creëren die op een 40 meter breed scherm achter de band getoond konden worden, en zo voor extra beleving van de show te zorgen.
Betoverende beelden die samensmelten met muziek
Om aan de uitdaging te voldoen, hebben we een creatief concept ontwikkeld dat nauw aansluit bij de muziek en stijl van Snelle en zijn band. We hebben op maat gemaakte visuals ontworpen die perfect samengaan met de muziek en emoties van de optredens. De visuals werden geprojecteerd op het 40 meter brede scherm achter de band, waardoor een extra dimensie aan de concerten werd toegevoegd.
Een onvergetelijke concertbeleving
Door onze samenwerking met Snelle en zijn team, zijn de visuals ontstaan die hebben bijgedragen aan een unieke en meeslepende ervaring voor het publiek tijdens de shows in AFAS Live en de LOTTO arena. De visuals waren een perfecte aanvulling op de muziek en het podiumontwerp, waardoor het totaalplaatje van de show compleet was en het publiek werd betrokken bij de sfeer en energie van de muziek. Het resultaat was een succesvolle show met een onvergetelijke ervaring voor het publiek en een tevreden artiest en management.
Loqed smartlock
Branding & Video
Home | Cases | Snelle