Home | Cases | Loqed smartlock
Een consistent merk door het doorvoeren van de gehele huisstijl in alle uitingen
Wat hebben wij gedaan

Loqed smartlock

Loqed's Groei & Huisstijlconsistentie
Loqed, een bedrijf gespecialiseerd in slimme deursloten, wilde een volgende stap maken en doorgroeien. Hun bestaande huisstijl bevatte echter te veel losse elementen en miste consistentie. De uitdaging lag in het creëren van een samenhangende en herkenbare huisstijl, met een speciale focus op een nieuwe, pakkende brandfilm en aanvullende content die de aandacht van de doelgroep zou trekken.
Creatieve Sessies & Multimediale Huisstijlupgrade
Na een intensieve creatieve sessie met het projectteam van Loqed, zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een volledig nieuwe huisstijl, met een speciale focus op een nieuwe brandfilm, fotografie en social media content. We hebben deze elementen gebundeld in een huisstijlhandboek om ervoor te zorgen dat alle visuele uitingen consistent en herkenbaar zijn. Studio VIBE bewaakt nu de huisstijl en zorgt voor een naadloze integratie in al hun communicatie en marketingmaterialen.
Gecoördineerde Merkidentiteit & Videogerichte Groei
De geüpgradede huisstijl, inclusief de nieuwe brandfilm en aanvullende content, heeft Loqed geholpen om een gecoördineerde en professionele merkidentiteit te creëren. Dit heeft geresulteerd in een consistente merkervaring voor hun doelgroep en partners, die nu wordt doorgetrokken in de website, verpakkingen, 3D-renders, kantoor en andere uitingen. De impactvolle video speelt een cruciale rol in het aantrekken en boeien van klanten, wat bijdraagt aan de groei van het bedrijf. Studio VIBE blijft hun huisstijl bewaken en zorgt voor een naadloze integratie in al hun communicatie en marketingmaterialen, wat bijdraagt aan het versterken van Loqed's merk in de markt.
Ben jij op zoek naar meer beleving voor jouw merk of bedrijf? Challenge ons met jouw project en laat je verassen!
By clicking the Submit button you agree to our Privacy Policy terms.
Snelle
Visuals AFAS
Home | Cases | Loqed smartlock