Year

2021

type

Spense

"We waren op zoek naar een middel die onze diensten in een korte tijd helder kan omschrijven."

Opdrachtgevers

Spense is dé tool waarmee je altijd een passende offerte op het juiste moment ontvangt. Spense zorgt ervoor dat jij tijd overhoudt voor datgene waarvoor jouw bedrijf bestaat. Zij zorgen voor grip op je lopende contracten en vragen nieuwe offertes op. Dit innovatieve concept uitleggen kan een uitdaging zijn, een korte en krachtige animatie van 1 minuut helpt daarbij.

Geleverde dienst

Inspireren met een animatie.
Het maken van een animatie is onze opdracht. Het is niet makkelijk om een nieuw en innovatief concept uit te leggen als je de eerste bent. De doelgroep is onbekend met een tool als deze, een helder verhaal is dus belangrijk.

Productie

Explainer animation

Video afspelen

We begonnen met een duidelijke tekst als rode draad. Dit was het startsein voor Tijl, hij creëerde een storyboard, uiteraard passend bij de stijl van Spense.
Het resultaat? Een glasheldere animatie welke het verhaal van Spense perfect vertelt. We denken natuurlijk graag mee; we hebben korte snippets uit de animatie geëxporteerd naar Lottie files animaties. Dit zijn korte animatie die meer diepte geven aan je website.

Video afspelen
Video afspelen

web animation

OTHER CASES

let's work