Year

2022

type

My Palmshop

‘’Veel tijd gaat verloren in veel dezelfde vragen vanuit de klant.’’

Opdrachtgevers

MyPalmshop is expert in exotische bomen en planten. Ze verzenden vanuit voorraad planten en bomen door heel Europa. Ze pleiten voor snelle bezorging tegen een zeer lage prijs. 

Klantvraag

Bij MyPalmshop kregen ze veel vragen via de mail, telefoon en chat over het verzorgen van een palm en hoe je een palm inpakt bij slecht weer. Het beantwoorden van de vragen koste veel tijd. De vraag die vanuit de klant was hoe wij deze vragen kunnen tackelen waardoor ze meer tijd overhouden voor andere zaken.

Idee

Ons idee was een duidelijke uitwerking van een explainer animatie. Hiervoor hebben we veel voorkomende vragen verzameld en uitgewerkt. Aan de hand van beeld met enkel een paar woorden en weinig onnodige visualisaties te gebruiken kunnen we deze vragen beantwoorden. Het ontwerp zorgt voor meer duidelijkheid bij hun klanten en levert veel minder vragen op. Zo kan Mypalmshop haar tijd efficiënter besteden.

Productie

Bij de animatie gebruiken we een botstructuur om bewegingen te krijgen in onze karakter. Dit is duidelijk op de video zichtbaar.
– Explainer animatie

EXPLAINER ANIMATION

Play Video

Behind
the scenes

Play Video

Kleurgebruik

Mypalmshop werkt met een kleur groen als huisstijl. Om de stijl door te trekken hebben we gebruik gemaakt van rustgevende pastel kleuren.


OTHER CASES

let's work