Een tof product is niet het eindstation als je een doel wilt bereiken. Wij gaan een stap verder

Social media

Met de inzet van social media wil je als organisatie graag een doel bereiken. Wij helpen je onderzoeken welk doel voor jouw organisatie het meest belangrijk is. Wil je het liefst naamsbekendheid genereren of de binding met je volgers vergroten, of ga je voor de sales 💸?

social
media

content

Content Management

Ken je dat? Je wilt wel actief zijn op Social media maar je weet niet hoe, of je komt er achter dat je er helemaal geen tijd voor hebt? Middels een abonnementsvorm helpen wij je daarbij, wij maken de planning, de content én we zorgen dat de berichten online komen. Zo kun jij je focussen op jouw eigen passie!

Prestatie analyse

Worden je berichten goed gezien? Vind er interactie plaats onder je berichten? En last but not least, hoe is de conversie? Samen met onze partners meten we dit uit en zo kunnen we continu bijhouden of we op de goed weg zitten.

analyse

Commu
nity

Community Management

De ideale social media community manager kent zijn doelgroep van binnen én van buiten. Wij weten welke content en formats goed presteren binnen de online community van jouw merk. Bij VIBE houden wij ons bezig met jouw community op social media.

recent work

let's work