2021

Yes! Door AWWWARDS beoordeeld met een 8,07!

A-players was op zoek naar een vernieuwde website. Dat hoef je ons natuurlijk geen twee keer te zeggen; wij zijn met ons grafisch designteam aan de slag gegaan! We zijn helemaal los gegaan met toffe lettertypes, tekstgrootte en kleurverandering. We kregen van A-players de vrijheid om de website helemaal om te gooien; perfect voor onze creativiteit en met als resultaat een interactieve website. In mei hebben we deze toffe website gelanceerd en even later werd deze website door AWWWARDS beoordeeld met een 8,07!

 

Awwwards: website beoordelen door toonaangevende bedrijven en professionals

De compleet vernieuwde website van A-players is genomineerd door Awwwards. Dit is een bekend platform in de wereld van grafisch design waar opvallende en innovatieve websites worden geschowcased. Deze websites worden vervolgens beoordeeld door toonaangevende bedrijven en professionals in de grafisch designwereld. Met een score van 8,07 zijn we zeker trots! Check de pagina hier: https://www.awwwards.com/sites/a-players

 

Over A-players

A-players is een hechte groep ondernemers die elkaar versterken om digital driven businesses te versnellen, samen te laten werken en te laten groeien. Zij investeren in jongere innovatieve bedrijven in de mediawereld. De website van A-players komt nu overeen met de merk identiteit van het bedrijf.

De vernieuwde website is de start voor het vernieuwen van hun huisstijl in de vorm van een gloednieuwe brandsheet met guidelines, video’s en content voor social media.

 

Wil jij ook samenwerken? Neem contact met ons op! We denken graag met je mee op het gebied van grafisch design, video en animatie.

 

Studio VIBE is gevestigd in Deventer en is gespecialiseerd op het gebied van grafisch design, branding, animatie en video

let's work