2021

Studio VIBE uit Deventer behoort tot de beste grafisch designbureaus van Nederland!

Studio VIBE is één van de beste grafisch deisgnbureaus van Nederland volgens beststartup.eu. Daar zijn we natuurlijk beretrots op! Studio Vibe uit Deventer werkt iedere dag aan toffe brand identity concepten, video’s, animaties en design. De lijst selecteert bedrijven en startups op basis van hun prestaties op het gebied van innovatie en maatschappelijke impact.

Trots op deze vermelding

Met veel enthousiasme heeft Max Schuppert (Owner Studio VIBE) dan ook deze vermelding ontvangen! ‘Het is tof om te zien dat we deze lijst met grafisch designbureaus zijn binnengekomen en tussen grotere namen in de branche mogen staan. We zitten op de goede weg en dit geeft nóg meer energie om toffe projecten te creëren.’

 

Over beststartup.eu

Ieder jaar brengt beststartup.eu een ranking met de beste grafische designbureaus van Nederland uit. Alle bedrijven in deze lijst zijn toonaangevend in de grafische designwereld. Ze ademen innovatie en zijn stuk voor stuk het volgen waard; hoe trotser we zijn dat Studio VIBE deel van deze lijst mag uitmaken! Benieuwd naar de hele lijst met beste grafische designbureaus? Check ‘ m hier: https://beststartup.eu/101-top-graphic-design-startups-and-companies-in-the-netherlands-2021/

 

Wil jij ook samenwerken? Neem contact met ons op! We denken graag met je mee op het gebied van grafisch design, video en animatie.

 

Studio VIBE is gevestigd in Deventer en is gespecialiseerd op het gebied van grafisch design, branding, animatie en video.

let's work