2021

Gezien op tv: Max bij Dragons’ Den – STUDIO Vibe creëerde het design!

Heb jij ons op tv gespot? Max was te zien bij Dragons Den om zijn toffe idee te presenteren. Na heel veel jaren van ontwikkelen mocht hij zijn idee voor de Dragons presenteren. Studio Vibe heeft het grafische design van dit project mogen doen. Van eerste grafisch design tot video en presentatie. Het idee werd met veel enthousiasme ontvangen; Pieter Schoen zei 1 miljoen toe om de bidons te ontwikkelen.

 

Max over zijn idee:

‘Ik heb lange tijd gevoetbald en kon vanwege andere dingen niet altijd bij de trainingen zijn. Daarom zat ik vaak tijdens wedstrijden aan de kant. Ik moest ook altijd die bidons vullen. De handelingen vond ik heel irritant; doppen eraf draaien, stuk voor stuk vullen en de doppen er weer op draaien.

 

Negen van de tien keer zaten die er half op, omdat ik niks van de wedstrijd wilde missen. Dus heb ik een systeem bedacht waarbij alle bidons in het kratje kunnen blijven, tegelijk worden gevuld en de doppen er niet af hoeven wat nog hygiënisch is ook.

 

In de bodem zit een ventiel. Die wordt omhoog gedrukt en het water stroomt erin. Je hebt alleen een speciale leiding nodig die je aan de buitenkraan op het sportterrein kunt bevestigen.”

 

Kijk hier het fragment terug:

 

 

Wil jij ook samenwerken? Neem contact met ons op! We denken graag met je mee op het gebied van grafisch design, video en animatie.

 

Studio VIBE is gevestigd in Deventer en is gespecialiseerd op het gebied van grafisch design, branding, animatie en video.

 

let's work